Hijskraan

Snelbouwkraan 10 tonmeter cursus

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

De Snelbouwkraan 10 tonmeter cursus is bedoeld voor personen die werken met een torenkraan (vast of mobiel) met een lastmoment kleiner dan 10 ton meter of een kraan op eigen terrein hebben opgesteld en dus niet hoeven hijsen voor derden.

Op eigen terrein of een bouwplaats is een torenkraan ideaal geschikt voor het verplaatsen van bouwmaterialen. Alle torenkranen met een lastmoment van kleiner dan 10 ton meter of die op eigen terreinen gebruikt worden hoeven niet bediend te worden door een machinist met een TCVT-certificaat.

Volg nu de 10T meter snelbouwkranen cursus bij Bouwkraanspecialist.

Prijs:410,00

De Snelbouwkraan 10ton meter Cursus is te volgen bij de Bouwkraanspecialist.

Veilig Hijsen met een 10 ton meter torenkraan

Bouwkraanspecialist

Doel van de snelbouwkraan 10 tonmeter Cursus

Deze training is bedoeld voor personen die willen gaan werken met een snelbouwkraan met een lastmoment kleiner dan 10 tonmeter.

Duur

De standaard trainingsduur bedraagt 1 dag.

De Snelbouwkraan 10 tonmeter cursus

De training kan volledig op uw wensen aangepast worden zolang veiligheid en deskundigheid centraal staan. Deze training voeren we dan ook het liefst op de bouwplaats of op uw eigen terrein uit zodat de werkelijkheid zo goed mogelijk nagebootst kan worden. Het betreft hier een leerzame interactieve training die de kwaliteit en veiligheid in uw organisatie of op uw terrein vergroot.

Waarom opleiden?

Door te investeren in de kennis van de machinist worden de hijswerkzaamheden efficiënter en op de juiste manier uitgevoerd. Wilt u uw machinist inzetten op een torenkraan met een lastmoment groter dan 10 tonmeter kies dat voor de opleiding torenkraan TCVT W4-06.

Inhoud

De training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte waar onder andere de volgende onderwerpen behandeld worden:

  • Plaatsen van de kraan
  • Bedienen van de machine
  • Gebruik van hijsgereedschappen
  • Klein onderhoud
  • Verhelpen van storingen
  • Praktijktips
  • Veiligheid, Arbo en Milieu verantwoord werken

Vakbekwaamheidscertificaat

Na afloop van de training komt de deelnemer in het bezit van het certificaat Veilig hijsen met torenkraan kleiner dan 10 tonmeter. Het behaalde certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar.

Duur

De training beslaat slechts 1 dag en is inclusief lunch.

Snelbouwkraan 10 tonmeter Cursus

Bij voorkeur werken wij in groepen van 5 personen en op verzoek kan de training natuurlijk ook bij ons op locatie worden georganiseerd.

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bouwkranen | Hijsmiddelen | Trainingen

Bouwkraanspecialist – Uw specialist op het gebied van hijsen.

Zet jouw plannen vandaag nog in gang, reserveer nu!

"*" geeft vereiste velden aan