Hijskraan

Torenkraanmachinist TCVT W4-06

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Deze opleiding is bedoeld voor personen die willen gaan werken als machinist op een mobiele torenkraan of vaste torenkraan ≥ 10 tonmeter.

De opleiding  Torenkraanmachinist TCVT W4-06 is bedoeld voor toekomstig machinisten van een mobiele of vaste torenkraan en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte.

Volg nu je opleiding Torenkraanmachinist TCVT W4-06 bij bouwkraanspecialist.

Prijs:3.775,00

De opleiding Torenkraanmachinist TCVT W4-06 is te volgen bij Bouwkraanspecialist.

TCVT W4-06 Machinist Torenkraan (mobiel of vast)

Bouwkraanspecialist

Torenkraanmachinist TCVT W4-06 TCVT W4-06

De training Torenkraanmachinist TCVT W4-06 is bedoeld voor personen die willen gaan werken als machinist op een vaste of mobiele torenkraan groter dan 10 ton meter en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte.

Het praktijkgedeelte van deze training wordt gefaciliteerd door een ervaren instructeur. De kandidaten krijgen naast de standaard exameneisen ook praktische tips voor het optimaal kunnen bedienen van de torenkraan en de kandidaat zal ook worden getraind op het uitpakken en het onderhouden van de torenkraan.

De opleiding torenkraan wordt gegeven op een mobiele torenkraan en tijdens het praktijk gedeelte wordt er in kleine groepen gewerkt om iedere kandidaat maximale aandacht te geven.

 

Inhoud van de training

De training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Onder andere worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Communicatie
  • Hijswerkzaamheden
  • Hijsgereedschap (aanslaan van lasten)
  • Onderhoud aan materieel (dieselmotoren, hydraulica en elektronica)
  • Besturen en plaatsen van de machine
  • Praktijktips
  • Veiligheid en Arbo
  • Milieuverantwoord werken

Indien het theorie- en praktijkexamen van de training vaste of mobiele torenkraan met positief gevolg wordt afgesloten, komt de kandidaat in het bezit van het vakbekwaamheidsregistraat Torenkraanmachinist TCVT W4-06

De opleiding beslaat slechts 10 werkdagen en is inclusief lunch en examen. Het kan zo zijn dat u door zeer veel ervaring of het in het bezit hebben van een ander TCVT-RA registraat deze opleiding verkort kunt volgen. Hiervoor kunt u een intredetoets afleggen om een advies voor de duur van de opleiding te verkrijgen.

We werken bij voorkeur in kleine groepen van 3 personen.

Populariteit van bouwkranen

Bouwkranen zijn steeds meer in opkomst. Dit komt vooral omdat de gewichten in de bouw steeds zwaarder worden. Veel delen van bijvoorbeeld woningen worden kant en klaar geleverd vanuit de fabriek. Bijbehorende hijsmiddelen huren bij je bouwkraan is dan ook zeker een aanrader want alleen samen maken we bouwen veilig.

Een Machinist inhuren?

Heeft u graag een ervaren machinist (met hijsbewijs) op uw bouwplaats? Ook dit kan via Bouwkraanspecialist. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bouwkranen | Hijsmiddelen | Trainingen

Bouwkraanspecialist – Uw specialist op het gebied van hijsen.

Zet jouw plannen vandaag nog in gang, reserveer nu!

"*" geeft vereiste velden aan